Търси
Filters
Close

Условия на ползване

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ
Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Ин Текс И" ЕООД  и потребителите (КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.inteksi.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.inteksi.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".РЕГИСТРАЦИЯ И "МОЯТ ПРОФИЛ"
Можете да поръчате от www.inteksi.com като гост или като регистриран потребител.

   Регистрацията позволява по-лесна комуникация и следене статуса на поръчката. За да се регистрирате е необходимо да въведете и-мейл адрес, име и фамилия за извършване на коректна доставка. както и да посочите град на пребиваване и да изберете парола. Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система и могат да бъдт променяни във всеки един момент, както и да бъдат изтрити по Ваше запитване.

   След успешна регистрация, можете да вледете в профила си и да редактирате и добавяте информация. В поле "Адрес" можете да въведете адреси на доставка, от които да избирате при завършване на всяка нова поръчка. Необходимо е да въведете име и фамилия, актуален телефонен номер за връзка на получателя. Можете да изберете между три метода на доставка - взимане на място от град Ловеч (+0.00лв към стойността на поръчката), доставка с куриерска фирма Спиди до офис (+5.50лв към стойността на поръчката) или до адрес  (+8.50лв към стойността на поръчката). В поле "Адрес 1" може да въведете офисът или адресът, на който желаете да бъде доставено. при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни или да  посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

 Към профила си можете да добавите аватар, да следите минали и настоящи поръчки.ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от www.inteksi.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени в рамките на работния ден, се обработват същия ден. Всички поръчки направени след 19.00ч., или в почивните дни и празници, се обработват на следващия работен ден. Възможно е да се свържем с Вас за потвърждение на предоставения от Вас телефон за връзка. При наличие на избрания продукт, той ще бъде доставен до два работни дни. Ако продуктът не е наличен, срокът на изработване и доставка е до 7 работни  дни. Възглавнички със сублимация (принт), се изработват почти веднага. Ако поръчката Ви е специфична, с различни платове и размери от зададените, си запазваме правото да обсъдим с Вас срока на изпълнение и завършване. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка ще се свържем с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в www.inteksi.com.ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка, която е от офис до офис 5,50 лв. и 7,20лв. от офис до адрес с куриерска фирма Спиди, за всички населени места. За поръчки над 150.00 лв. Вашата доставка е безплатна.
Ако изберете друга куриерска фирма, доставката ще бъде таксувана съответно с нейните цени за доставка.


ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
Поръчките се доставят от 2 (два до 7 работни дни от момента на потвърждаването им. Забавяне до 7(седем) работни дни може да има когато поръчаното изделие не е налично. Inteksi.com ползва услугите на куриерска фирма "Спиди".ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
• Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на www.inteksi.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
• Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
• Погрешен телефон за връзка с клиентаМЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
• Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума заедно с доставката на куриера при получаване на поръчкатаОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Поръчката може да бъде отказана във всеки един момент преди да промени статуса си на "Обработване". Ако "Обработване" е започнато, моля,  обадете се възможно най-скоро да обсъдим възможните варианти, ако има такива. При вече поръчан плат и процес на изработка на продукта отказ от поръчката се счита за некоректно.
• Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
• Разходите по транспорт и доставка на върнате продукти, ако няма несъответствия от наша страна, са за  сметка на клиента.РЕКЛАМАЦИЯ

Онлайн магазин "Ин Текс И" ЕООД не осигурява директна замяна на предлаганите артикули освен в частични случаи.

Рекламация на стока може да се направи, когато:

- стоката има фабричен дефект

- стоката не отговаря на избрания от Вас размер

 -стоката не отговаря на избрания от Вас цвят*

- изпратен е грешен артикул

*За грешно изпратен продукт по критерий цвят се счита само когато сме ви изпратили коренно различен от желаното - например сте поръчали син, а сте получили червен. Несъответствие на нюанс: Предварително се извиняваме за разминаване в качеството на цветовете на показаните продукти. Снимките са илюстративни. Възможно е разминаване в тоновете на цветовете. Продуктите са заснети с фотоапарат на естествена и изкуствена светлина. Поради това е възможно Вашият монитор да ги изобразява различно спрямо настройките си: яркост, контраст и др. Извиняваме се предварително ако това, което сте си представяли, че не отговаря напълно на реалността, но това няма да бъде считано за рекламация. При специфични изисквания за тоналност от Ваша страна и съчетание с други цветове, моля, свържете се предварително с мен. Благодаря.

Рекламация на стока  НЕ МОЖЕ да се направи, когато:

- избраният от Вас размер, не се съчетава с дома ви
- избраният от Вас цвят, не е точно "тъмният нюанс, за който си мислех, ама е малко по-светло, защото на снимката изглеждаше иначе"

 След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата и  възстановени транспортните разходи по връщане на стоката.

 

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА  СТОКА

Тъй като не предлагаме опцията "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ" на изпращаните от нас пратки, ако желаете да върнете стока е необходимо да направите следното:

  • ако имате регистрация - влезте в профила си > Моят профил > Поръчки . В полето на желаната стока, натиснете бутон за връщане. Може е да се свържете с нас на тел. 0886891643 или на email: [email protected]
  • ако сте завършили поръчката си като гост -  свържете се с нас на тел. 0886891643 или ни пишете на email: [email protected] с информация за Вас, продуктът, който искате да върнете, и причината.

Заявка за връщане може да изпратите до 14 дни след датата на доставка на поръчката.

След като ги получим, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните:
- Наложен платеж по Спиди

Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на www.inteksi.com,няма да бъдат приемани.

Върнати пратки и наложени платежи, изпратени с куриеска фирма, различна от "Спиди"АД, влизат в нарушение на Общите условия на INTEKSI.COM и няма да бъдат приемани.

Изпратете стоката за Ваша сметка с приложения документ към поръчката до офис на Спиди - гр. Ловеч
Задължително условие е стоката да е в първоначалният си търговски вид, да не е използвана, повредена или изцапана. При неспазване на тези условия си запазваме правото да не приемем върнатата стока и да не бъде възстановена нейната стойност.СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания,може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.